Maak gebruik van onze expertise: professionele installatie van uw internetverbinding zonder zorgen

Installatieservice

“Op zoek naar professionele hulp bij de installatie van uw internetverbinding? Onze installatie- en monteurservice biedt u de perfecte oplossing! Wij bieden een installatie- en monteursservice voor een eenmalige betaling zodat u zeker bent van een correcte installatie en werking van uw internetverbinding.

Onze professionele monteurs komen bij u thuis om de installatie te verzorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische details. Onze monteurs hebben de juiste kennis en ervaring om uw internetverbinding snel en efficiënt te installeren.

Doe het zelf

Het ‘doe-het-zelf’ pakket is vooral bedoeld voor gebruikers die enige technische kennis hebben en zich comfortabel voelen bij het installeren van een internetverbinding. Hierdoor bieden wij u een voordelige manier om een internetverbinding te installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw ‘doe-het-zelf’ internetinstallatie te regelen.”

Standaard

Onze standaard installatie biedt alles wat u nodig heeft voor een snelle en betrouwbare internetverbinding.

Dit omvat:
Een grondige diagnose van uw huidige situatie.
Installatie en configuratie van uw modem en router.
Instellen van uw wifi-netwerk.
Aansluiting van al uw internetapparaten.
Uitleg over de werking van uw internetverbinding.

Met onze standaard installatie kunt u er zeker van zijn dat uw internetverbinding correct is geïnstalleerd en dat u de snelheid krijgt die u betaalt.

Uitgebreid

“Onze installatie- en monteurservice biedt niet alleen een standaardinstallatie, maar ook de mogelijkheid voor meerwerk zoals bijvoorbeeld het uitbreiden van uw wifi-dekking of het aansluiten van extra internetapparaten. Onze monteurs beschikken over de kennis en ervaring om deze extra werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren, zodat u optimaal kunt genieten van uw internetverbinding. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw installatie met meerwerk te regelen.”