Wat woorden

Over ons

Korte lijnen

Betrouwbaar

Wij steken namelijk veel energie in de betrouwbaarheid van het netwerk. Wij begrijpen dat u op uw communicatiemiddelen wilt kunnen rekenen. Het monitoren van het netwerk gebeurt 24 uur per dag. Wanneer er, alle inzet ten spijt, toch een storing optreedt, dan beschikken wij over de kennis, de kunde en de mankracht om deze zo spoedig mogelijk weer te verhelpen.

Lokaal​

Dichtbij

Bij eventuele problemen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Het voordeel van een lokale leverancier ten opzichte van een landelijke leverancier is dat u niet te maken krijgt met een callcenter. Geen lange wachttijden of medewerkers die geen verstand hebben van het product of het netwerk. Vanuit onze vestiging in Harderwijk kunnen wij eventuele problemen van dichtbij oplossen. Snel, vakkundig, met veel kennis van de lokale situatie.

De snelheid van het netwerk is voor velen minstens zo belangrijk als de betrouwbaarheid. XSyou levert binnen het dekkingsgebied van CAI Harderwijk in Harderwijk en Hierden haar diensten zowel over coax als glasvezel. Vanaf juli zullen de bestaande “coax”-klanten in Harderwijk en Hierden waar mogelijk overgezet worden op glasvezel. Voor nieuwe aansluitingen in Harderwijk en Hierden geldt dat als er een glasvezelvoorziening geregeld is, er op glasvezel wordt aangesloten. Is er geen glasvezelvoorziening maar wel coax aanwezig dan wordt er over coax geleverd. Ons bestelproces beschikt al over de juiste postcodetabellen zodat u na het invoeren van uw postcode dirct de juiste pakketten ziet. In Ermelo levert XSyou primair over glasvezel.

Lokaal​

Snel

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Wij denken met u mee en wij nemen de tijd voor u. Zo werkt XSyou.

Lokaal​

Service

Partners.

hulp nodig?

Raadpleeg de klantenservice

Klanttevredenheid staat bij ons voorop, neem gerust contact met ons op